Wetenswaardigheden

Chakra’s en voeding – hoe belangrijk is dit eigenlijk?

Op zaterdag 14 juli 2018 zal van 14.00 uur – ca. 17.00 uur een spirituele middag worden gehouden in het “Engelenhuis”, Lage Bergweg 41-2 in Beekbergen.

Tijdens deze middag in een sfeervolle omgeving mogen levensvragen en knelpunten aan de orde komen. Hoe en wat wij voor invloed heeft onze voeding eigenlijk op ons lichaam. De aspecten van dit interessante onderwerp zal ik op deze middag graag met jullie delen. Erg indrukwekkend en leerzaam.

Daarnaast gaan wij door oefeningen en intuïtie ontdekken welk onderdeel of vraagstuk op dit moment je aandacht vraagt.

In een begeleide meditatie is er gelegenheid het besprokene te verwerken. Hierna is er gelegenheid over eigen ervaringen te praten.

Toegang: gratis (incl. koffie en thee); Vrije gift na afloop

Opgeven graag voor vrijdag 13 juli: T 06-15491010 of  cordulaschulze@home.nl

Is bescherming van je aura nodig en zo ja hoe doe je dat eigenlijk?

Op zaterdag 9 juni 2018 zal van 14.00 uur – ca. 17.00 uur een spirituele middag worden gehouden in het “Engelenhuis”, Lage Bergweg 41-2 in Beekbergen.

Tijdens deze middag in een sfeervolle omgeving mogen levensvragen en knelpunten aan de orde komen. Wij spreken vaak over ons eigen energieveld (onze aura) dat zo uniek is bij een ieder van ons. Moeten wij onze aura eigenlijk ook beschermen? Hoe kunnen wij dat nou doen? Ik zal jullie een aantal tips en wetenswaardigheden hierover vertellen…..

In een begeleide meditatie is er gelegenheid het besprokene te verwerken. Hierna is er gelegenheid over eigen ervaringen te praten.

Toegang: gratis (incl. koffie en thee); Vrije gift na afloop

Opgeven graag voor vrijdag 8 juni: T 06-15491010 of  cordulaschulze@home.nl

Hoe kan ik meer liefde geven en ontvangen?

Het jaar 2018 staat in het teken van het hart. Hoe kan ik meer liefde geven en ontvangen? Wat zijn enkele van de vragen die we moeten leven op onze reis naar meesterschap van het hart? Hier zijn er een paar:

  • Hoe kan ik mijn hart openstellen en vrijelijk mijn liefde delen met anderen?
  • Hoe kan ik mijn hart zo bekrachtigen dat ik mijn bestaansreden kan vervullen en hen troosten die pijn hebben?
  • Hoe kan ik mijn eigen hart genezen van de pijn van het verleden en mijn vermogen om lief te hebben vergroten?
  • Hoe kan ik geven aan anderen en toch tijd overhouden om voor mijzelf te zorgen?
  • Hoe kan ik mijn hart binnengaan om de innerlijke vuren van liefde aan te wakkeren?

Malcolm Muggeridge schreef: ‘Voor mij vertegenwoordigt Moeder Teresa, in wezen, liefde in actie … In donkere tijden is zij een helder schijnend licht.’

Ongeacht wie je bent, ongeacht wat je roeping is, ook jij kunt een transformator van liefde zijn. Jij kunt andermans hart en vele andere harten aanraken, die speciaal op jou wachten – zielen die alleen zullen reageren op de unieke uitdrukking van jouw hart.

Op een keer vroeg een discipel aan Gautama Boeddha: ‘Zou het de waarheid zijn om te zeggen dat een deel van onze training is gericht op het ontwikkelen van liefde en medeleven?’ De Boeddha antwoordde: ‘Nee, dat zou niet de waarheid zijn. Het zou waar zijn om te zeggen dat onze gehele training zich richt op het ontwikkelen van liefde en medeleven.’

Alle ervaringen op aarde dienen om ons de betekenis van liefde te leren. Alle relaties op aarde dienen om ons de betekenis van liefde te leren. Alles wat plaatsvindt voor het onderwijzen van de ziel … is om haar de betekenis van liefde te leren. Want liefde is de kracht die het universum doet schudden, en die ene zuivere toon laat klinken die ieder mens de vrijheid verschaft om zijn eigen goddelijke aanwezigheid te omarmen, zijn eigen goddelijke plan.

Het hart is de plaats van de werkelijkheid en dat hartperspectief is de sleutel tot het begrijpen van de werkelijkheid van elke situatie. Als u in uw hart gecentreerd bent kunt u alle dingen zien zoals ze zijn. Hartperspectief is bewust denken, voelen, handelen en ademen door middel van je hart. Wat je ook doet, al is het iemand een kop thee geven, kan een verlengstuk van je hart zijn.

Wij hebben meer dan genoeg gelegenheid om hartperspectief te oefenen. In een competitieve wereld, waarin zoveel mensen de neiging hebben om meteen de achilleshiel van de ander te willen raken, hebben wij de gelegenheid om rechtstreeks voor het hart te gaan. Je kunt denken, je kunt spreken, je kunt voelen, maar let er eens op dat je dit alles vanuit je hart doet, net zolang tot het voelt alsof het je hart is (en niet je hoofd of je ego of je verdedigings- mechanismen) dat denkt, spreekt en voelt. Het vraagt oefening, maar het kan.

Henry Wadsworth Longfellow schreef eens: ‘Ieder mens heeft zijn geheim verdriet waar de wereld niets vanaf weet; en vaak noemen we iemand koud, terwijl hij alleen maar bedroefd is.’

Ben jij een vriend voor iemand anders? Je kunt alleen vrienden hebben als je zelf een vriend bent. Hetzelfde geldt voor liefde. Het geheim van aantrekken wat je wilt, is zelf te worden wat je wilt zijn. Als je verlangt liefde te ontvangen, moet je liefde zijn. Als je meer liefde wilt kunnen geven en ontvangen, begin dan met anderen meer liefde te geven.

Je hart openen en de persoon of situatie die je pijn doet, omarmen, zou wel eens een van de meest transformerende ervaringen in je leven kunnen zijn.

CS ♥

 

Verschillende stadia van bewustzijn en bewustwording – waar sta jij?

Op zaterdag 28 april 2018 zal van 14.00 uur – ca.17.00 uur een spirituele middag worden gehouden in het “Engelenhuis”, Lage Bergweg 41-2 in Beekbergen.

Tijdens deze middag in een sfeervolle omgeving mogen levensvragen en knelpunten aan de orde komen. De mens zoals iedere schepping doorloopt vele bewustzijnsstadia. Interessant om te onderzoeken, waar jij staat en waar het naartoe gaat.

In een begeleide meditatie is er gelegenheid het besprokene te verwerken. Hierna is er gelegenheid over eigen ervaringen te praten.

Toegang: gratis (incl. koffie en thee); Vrije gift na afloop

Opgeven graag voor vrijdag 27 april: T 06-15491010 of  cordulaschulze@home.nl (routebeschrijving zie op http://www.find-your-self.com)

 

Workshop – KIES JIJ DE WEG VAN JE EIGEN VRIJHEID?

KIES JIJ DE WEG VAN JE EIGEN VRIJHEID?

Ontdek de grootsheid in jezelf …

Leer over de kracht die in het Universum is …

“Ware schatten verzamelen voor jezelf …”

Op 5 mei of 2 juni 2018 van 10.00 – 17.00 uur.

Incl. gezonde lunch, koffie en thee.

Kosten: € 80,00 (incl. Infomap)

 

“Geniet samen in verbondenheid – zet de eerste stap”

 

Graag opgeven voor 1 mei of 29 mei 2018

E cordulaschulze@home.nl of T 06-15491010 of via de website http://www.find-your-self.com

Spirituele middag – “Hebben wij invloed op ons lichaam…?”

Op zaterdag 14 april 2018 zal van 14.00 uur – ca.16.00 uur een spirituele middag worden gehouden in het “Engelenhuis”, Lage Bergweg 41-2 in Beekbergen.

Tijdens deze middag in een sfeervolle omgeving mogen levensvragen en knelpunten aan de orde komen. Hoe en wat voor invloed hebben wij op ons lichaam? Dit geheim zal ik op deze middag met jullie delen. Erg indrukwekkend en leerzaam.

In een begeleide meditatie is er gelegenheid het besprokene te verwerken. Hierna is er gelegenheid over eigen ervaringen te praten.

Toegang: gratis (incl. koffie en thee)

Vrije gift na afloop

Opgeven graag voor vrijdag 13 april: T 06-15491010 of  cordulaschulze@home.nl (routebeschrijving zie op http://www.find-your-self.com)

Neem tijd voor jezelf en “Ontdek je eigen unieke levensweg”

Op zaterdag 31 maart 2018 zal van 14.00 uur – ca.17.00 uur een spirituele middag worden gehouden in het “Engelenhuis”, Lage Bergweg 41-2 in Beekbergen.

Tijdens deze middag in een sfeervolle omgeving mogen levensvragen en knelpunten aan de orde komen. Ook zal ik op deze middag toelichten, wat kleuren op ons voor invloed hebben.

In een begeleide meditatie is er gelegenheid het besprokene te verwerken. Hierna is er gelegenheid over eigen ervaringen te praten.

Toegang: gratis (incl. koffie en thee); Vrije gift na afloop

Opgeven graag voor vrijdag 30 maart: T 06-15491010 of  cordulaschulze@home.nl (routebeschrijving zie op http://www.find-your-self.com)

Ontdek je eigen unieke levensweg

Zet het alvast in je agenda ….

Op zaterdag 17 maart 2018 zal weer van 14.00 uur – ca.16.00 uur een spirituele middag worden gehouden in het “Engelenhuis”, Lage Bergweg 41-2 in Beekbergen.

Tijdens deze middag in een sfeervolle omgeving mogen levensvragen en knelpunten aan de orde komen. In een begeleide meditatie is er gelegenheid het besprokene te verwerken. Hierna is er gelegenheid over eigen ervaringen te praten.

Toegang: gratis (incl. koffie en thee)

Vrije gift na afloop

Opgeven graag voor vrijdag 16 maart: T 06-15491010 of  cordulaschulze@home.nl (routebeschrijving zie op http://www.find-your-self.com)

 

Verandering in je leven …

Een man vond een heel oud boek. In het boek stond het verhaal over de ‘steen van verandering’. Een steen die ieder metaal kon veranderen in puur goud. De ‘steen van verandering’ zou een kiezelsteen zijn, die er net zo uit ziet als alle anderen. Het geheim was dat deze steen warm aanvoelt.

De man besloot op zoek te gaan naar de steen. Hij verkocht zijn bezittingen, kocht een aantal eenvoudige benodigheden, kampeerde aan de kust en begon met zoeken.

op zoek naar het geluk, een mooi verhaalDe man besefte dat hij de kiezels na het voelen niet terug kon leggen. Dan zou hij dezelfde kiezels te vaak op gaan pakken. Dus als hij een koude kiezel pakte, gooide hij deze in zee. Hij deed dit de hele dag en vond de ‘steen van verandering’ niet. Maar hij ging door. Dagen werden weken. Weken werden maanden.

Op een dag pakt hij een steentje en deze was warm. De man gooide voordat hij het zich realiseerde de ‘steen van verandering’ in zee. Hij had zo’n sterke gewoonte gecreëerd om iedere kiezel in zee te gooien, dat hij de gouden kans die voorbij kwam niet meer zag.

Blijf altijd waakzaam voor de mogelijkheid die verschijnt.

Vertrouw op je intuïtie en de kracht in jezelf.