Wetenswaardigheden

Spirituele middag in Beekbergen – “Wat willen Edelstenen je vertellen” – Alles over werking, gebruik en reiniging.

Op zaterdag 20 oktober 2018 zal van 14.00 uur – ca. 17.00 uur een spirituele middag worden gehouden in het “Engelenhuis”, Lage Bergweg 41-2 in Beekbergen.

Tijdens deze middag in een sfeervolle omgeving mogen levensvragen en knelpunten aan de orde komen.

Velen weten wat edelstenen zijn maar onderschatten hun werking. Ik zal jullie een aantal wetenswaardigheden omtrent werking, gebruik en reiniging vertellen….:)

In een begeleide meditatie is er gelegenheid het besprokene te verwerken. Hierna is er gelegenheid over eigen ervaringen te praten.

Voor info graag bellen of mailen T 06-15491010 of  cordulaschulze@home.nl of www.find-your-self.com)

Opgeven graag voor vrijdag 19 oktober a.s.

(incl. koffie en thee)

 

De Steen en de bloem

“Je bent verhard geraakt”, zei de bloem, haar bloemblaadjes naar beneden buigend naar de rots die aan haar wortels lag langs de oever van een beekje. “De wind en de regen zouden je verzacht moeten hebben, je meer vruchtbaar hebben gemaakt en ontvankelijk voor de zaadjes van het veld; maar nee. Jij hebt mineralen opgehoopt bent verhard en alleen maar stiller geworden. Waarom blijf je hier? Waarom verzet jij je tegen de beek die ons water geeft?”

De steen zei niets.

Een paar wolken passeerden, de zon ging onder en de nacht arriveerde. De maan liet haar licht op de stille rots vallen. De bloem had inmiddels haar bloemblaadjes ingestopt en sliep diep, maar de rots was nog wakker en op dat moment antwoordde hij:
“Ik blijf hier omdat ik gemaakt ben van dezelfde mineralen als jouw wortels. Ik blijf hier omdat ik deel ben geworden van dat wat nu fungeert als ondersteuning voor jouw stam en je beschut tegen de wind en de regen.

Alles verandert mijn lieve bloem, zei de steen, “maar ik blijf hier omdat de ruimte tussen jouw zachte wortels en mijn harde huid liefde is. Je zou het enkel kunnen voelen als het lot ons zou scheiden.
De maan volgde het vervagen van de sterren. En toen de zon boven de horizon uitkwam werd de bloem wakker en rekte haar prachtige bloemblaadjes. “Goedemorgen”, zie ze, “Ik droomde dat jij mij toezong. Hoe dom van mij, vind je niet?”

CSAfbeeldingsresultaat voor hartje

Op dinsdag 16-10 om 20.00 uur is er in Delden een LICHT CIRKEL

Op dinsdag 16-10 om 20.00 uur is er in Delden een LICHT CIRKEL

Heb je zin om samen met gelijkgestemden te werken aan je eigen spirituele gaven, je weer eens op te laden, healing te ontvangen en dichter bij je gevoel te komen. Op deze fantastische avond zullen wij door diepgaande meditaties dichter bij ons gevoel komen en zullen er items aan de orde komen die op dit moment je aandacht vragen.
Deze cirkel is voor beginners en gevorderden. De bijdrage is € 20,00.
Locatie: Kerkplein 1; 7491 BM Delden
Opgeven via mail: cordulaschulze@home.nl
Volgende data zijn: 30-10 / 13-11 / 27-11

YES!!! A.s. zaterdag weer “Spirituele middag” in Beekbergen

 

Op zaterdag 6 oktober 2018 zal van 14.00 uur – ca. 17.00 uur een spirituele middag worden gehouden in het “Engelenhuis”, Lage Bergweg 41-2 in Beekbergen.

Tijdens deze middag in een sfeervolle omgeving mogen levensvragen en knelpunten aan de orde komen.

Ben jij een oude ziel? Hoe kom ik er eigenlijk achter? Wij gaan deze sluier lichten…..

In een begeleide meditatie is er gelegenheid het besprokene te verwerken. Hierna is er gelegenheid over eigen ervaringen te praten.

Toegang: incl. koffie en thee; Vrije gift na afloop

Opgeven graag voor vrijdag 5 oktober 2018: T 06-15491010 of  cordulaschulze@home.nl

Jij bent van harte welkom….

LICHT CIRKEL (dinsdags 2-10; 16-10; 13-11; 27-11; 11-12; ..)

Heb je behoefte om met gelijkgestemden over eigen ervaringen omtrent hoog gevoeligheid te praten? Ben jij geïnteresseerd in spiritualiteit en verdieping?

Dan lijkt mij een samenkomen in de Lichtcirkel erg waardevol. De omgeving voelt erg vertrouwd aan en ook zal je de ontmoeting met gelijkgestemden als erg prettig ervaren. Wij gaan samen veel leren over onze eigen intuïtie en ook gevoelens van ons en de ander.
Het voelt iedere keer weer zo fijn om samen op reis de dingen met elkaar te beleven en te voelen. Dit stuk bewustwording zal je leven zeker verrijken.

Onderwerpen zoals:

  • hoe ga ik om met energieën (van mij en van de ander)
  • hoe krijg ik meer zelfvertrouwen
  • wie ben ik eigenlijk werkelijk
  • hoe gebruik ik mijn zintuigen
  • hoe werken mijn chakra’s
  • hoe maak ik verbinding met mezelf
  • ontspanning door meditatie
  • leer jezelf lief te hebben
  • de kracht in je herontdekken
  • contact met je gids

mogen wij op deze avonden leren.

Heb jij zin om mee te doen? Het zou hartstikke leuk zijn om je te mogen ontmoeten.

De LICHTCIRKEL zal gehouden worden op dinsdag 2-10; 16-10; 13-11; 27-11; 11-12

in Delden; Kerkplein 1.

Graag van tevoren opgeven via e: cordulaschulze@home.nl  of   T: 06-15491010

Kosten per avond: € 20,00

De KASTANJEBOOM

Zolang fluisterde jij al naar mij,

Zolang spreken wij dezelfde taal,

Liggend alhier, houd ik je geborgen en beschermd onder mijn armen.

Armen die er zijn voor jou.

Neem aan en sta stil

daar onder de armen van mijn ziel.

Vertellen wil ik je al mijn verhalen.

Luister naar mijn fluisteringen van wijsheid en aardekracht.

Ik zal je beschermen met mijn fluisteringen nu en altijd.

Jouw KASTANJEBOOM.

 

4-9-2018 Stansted Hall

 

Der Kastanienbaum

So lang schon hast Du mir zugeflüstert,

So lang schon sprechen wir dieselbe Sprache.

Liegend hier bei mir, halte ich Dich geborgen

und geschützt unter meinen Armen.

Arme, die jetzt nur für Dich da sind.

Nimm an und stehe still,

dar unter den Armen meiner Seele.

Erzählen möchte ich Dir all meine Geschichten.

Höre, was ich Dir zuflüster an Weisheiten und Erdekraft.

Ich werde Dich beschützen mit der Stimme 

meines Flüsterns jetzt und bis in die Ewigkeit.

Dein KASTANIENBAUM

 

4-9-2018 Stansted Hall

EEN VERRIJKING VOOR JE LEVEN…

EEN VERRIJKING VOOR JE LEVEN…

Op 13/20/27-10 start in Delden de boeiende opleiding Intuïtieve & Spirituele Ontwikkeling

Heb jij zin om je spirituele vaardigheden te ontdekken of te verdiepen? Dan is deze opleiding een aanrader. Interessante aspecten zoals het werken met energieën, de chakraleer, het reinigen van aura en huis is maar een deel van het programma. Meditatie en de bijhorende concentratie, het gebruik van je twaalf zintuigen, energieën van een ander lezen, psychometreren en nog veel meer.

Het belangrijkste zal zijn vertrouwen in je eigen intuïtie op te bouwen en je de beginselen van spiritualiteit eigen te maken.

Op deze weg wil ik je van harte graag begeleiden.

Ik verheug me op jou……

Voor nadere info: www.despiritueleacademie.nl of www.find-your-self.com

AUCH GRANDIOS: IM OKTOBER STARTE ICH DIE KURZE BERUFSAUSBILDUNG IN DEUTSCHER SPRACHE SPIRITUELLE & INTUITIVE ENTWICKLUNG DATUM: 13-10, 20-10, 27-10 Delden

In dieser Ausbildung lernen Sie die Basiskenntnisse der Spiritualität kennen. So lernst Du umzugehen mit eigener Aura-Information, Deiner eigenen Energie. Welche Energie von Dir ist oder von jemand anders. Wie Du dich hierfür öffnen oder besser schließen kannst. De Lehre der Chakras und ihre tatsächliche Bedeutung. Du lernst Deine Aura zu reinigen und zu erden. Aber auch ein Haus oder Lokal zu reinigen und wie Du Entitäten und Aura Besetzungen zum Licht begleiten kannst.

Daneben lernst Du die Art und Weise des Konzentrierens und Meditierens. Die zwölf Wahrnehmungsorgane gebrauchen. Wie Du die Energie von anderen lesen und interpretieren kannst. Gegenstände und Fotos anhand von psychometrieren zu lesen. Du wirst Deinen eigenen spirituellen Begleiter treffen und mit ihnen Kontakt legen.

Aber vielleicht noch viel wichtiger ist, dass Du lernst Vertrauen zu haben in Deine Intuition und sie auch lernst besser zu verstehen. Eine Ausbildung, um sich die Grundsätze der Spiritualität eigen zu machen, so dass Du besser in Deiner eigenen Energie sein und bleiben kannst.

Die Ausbildung Intuitive & Spirituelle Entwicklung gibt Dir Vertrauen in Deine eigene Sensitivität. Die Basis, der Weg zurück, zu Deiner Seele.

Die Ausbildung Intuitive & Spirituelle Entwicklung dauert 3 Tage.

Kosten: € 345,-

FANTASTISCH: IN SEPTEMBER START DE KORTE BEROEPSOPLEIDING SPIRITUELE & INTUÏTIEVE ONTWIKKELING DATA: 15-9, 22-9 EN 29-9 in Delden

In deze opleiding maakt u zich de basis eigen van spiritualiteit. Je leert om te gaan met aurabeheer, jouw eigen energie. Welke energie van jou of van een ander is. Hoe je je hier voor kan openen of juist afsluiten. De chakraleer en de daadwerkelijke betekenis van de chakra’s. Je leert je eigen aura te reinigen en te gronden. Maar ook een huis of locatie te reinigen en hoe je entiteiten en auralifters herkent.

Tevens leer je de wijze van concentratie en mediteren. De twaalf zintuigen gebruiken. Hoe je de energie van een ander leest en kan interpreteren. Voorwerpen en foto’s te lezen, psychometreren en contact te leggen met je eigen Gids.

Maar misschien nog belangrijker, je leert vertrouwen te hebben in je intuïtie en jezelf beter te begrijpen. Een opleiding om de beginselen van spiritualiteit zelf eigen te maken zodat jij beter in je energie kan zijn en blijven.

De opleiding Intuïtieve & Spirituele Ontwikkeling geeft vertrouwen in jouw sensitiviteit. De basis, de weg terug, naar je Ziel.

Deze opleiding Intuïtieve & Spirituele Ontwikkeling duurt 3 dagen.

Kosten: € 345,-

SPIRITUALITEIT is een ….

Spiritualiteit is een staat van verbondenheid met het leven.

Het is een ervaring van Zijn, behoren tot en zorg dragen voor. Het is gevoeligheid en invoelen, vreugde en hoop.

Het is harmonie tussen het diepste innerlijk en het uiterlijk leven, of het leven van de wereld en het leven van het Universum. Het is het opperste begrip van het leven in tijd en ruimte, de afstemming van de innerlijke persoon op de grote mysteries en geheimen rondom ons. Het is het geloof in de goedheid van het leven en de mogelijkheid voor elke mens om goedheid bij te dragen.

Het is het geloof in het leven als een deel van de eeuwige stroom van de tijd, dat elk van ons een oorsprong en een bestemming heeft, dat zonder dat geloof er geen gebed kan zijn, geen meditatie, geen vrede en geen geluk.

CS ♥