Wetenswaardigheden

LICHT CIRKEL (dinsdags 2-10; 16-10; 13-11; 27-11; 11-12; ..)

Heb je behoefte om met gelijkgestemden over eigen ervaringen omtrent hoog gevoeligheid te praten? Ben jij geïnteresseerd in spiritualiteit en verdieping?

Dan lijkt mij een samenkomen in de Lichtcirkel erg waardevol. De omgeving voelt erg vertrouwd aan en ook zal je de ontmoeting met gelijkgestemden als erg prettig ervaren. Wij gaan samen veel leren over onze eigen intuïtie en ook gevoelens van ons en de ander.
Het voelt iedere keer weer zo fijn om samen op reis de dingen met elkaar te beleven en te voelen. Dit stuk bewustwording zal je leven zeker verrijken.

Onderwerpen zoals:

 • hoe ga ik om met energieën (van mij en van de ander)
 • hoe krijg ik meer zelfvertrouwen
 • wie ben ik eigenlijk werkelijk
 • hoe gebruik ik mijn zintuigen
 • hoe werken mijn chakra’s
 • hoe maak ik verbinding met mezelf
 • ontspanning door meditatie
 • leer jezelf lief te hebben
 • de kracht in je herontdekken
 • contact met je gids

mogen wij op deze avonden leren.

Heb jij zin om mee te doen? Het zou hartstikke leuk zijn om je te mogen ontmoeten.

De LICHTCIRKEL zal gehouden worden op dinsdag 2-10; 16-10; 13-11; 27-11; 11-12

in Delden; Kerkplein 1.

Graag van tevoren opgeven via e: cordulaschulze@home.nl  of   T: 06-15491010

Kosten per avond: € 20,00

De KASTANJEBOOM

Zolang fluisterde jij al naar mij,

Zolang spreken wij dezelfde taal,

Liggend alhier, houd ik je geborgen en beschermd onder mijn armen.

Armen die er zijn voor jou.

Neem aan en sta stil

daar onder de armen van mijn ziel.

Vertellen wil ik je al mijn verhalen.

Luister naar mijn fluisteringen van wijsheid en aardekracht.

Ik zal je beschermen met mijn fluisteringen nu en altijd.

Jouw KASTANJEBOOM.

 

4-9-2018 Stansted Hall

 

Der Kastanienbaum

So lang schon hast Du mir zugeflüstert,

So lang schon sprechen wir dieselbe Sprache.

Liegend hier bei mir, halte ich Dich geborgen

und geschützt unter meinen Armen.

Arme, die jetzt nur für Dich da sind.

Nimm an und stehe still,

dar unter den Armen meiner Seele.

Erzählen möchte ich Dir all meine Geschichten.

Höre, was ich Dir zuflüster an Weisheiten und Erdekraft.

Ich werde Dich beschützen mit der Stimme 

meines Flüsterns jetzt und bis in die Ewigkeit.

Dein KASTANIENBAUM

 

4-9-2018 Stansted Hall

EEN VERRIJKING VOOR JE LEVEN…

EEN VERRIJKING VOOR JE LEVEN…

Op 13/20/27-10 start in Delden de boeiende opleiding Intuïtieve & Spirituele Ontwikkeling

Heb jij zin om je spirituele vaardigheden te ontdekken of te verdiepen? Dan is deze opleiding een aanrader. Interessante aspecten zoals het werken met energieën, de chakraleer, het reinigen van aura en huis is maar een deel van het programma. Meditatie en de bijhorende concentratie, het gebruik van je twaalf zintuigen, energieën van een ander lezen, psychometreren en nog veel meer.

Het belangrijkste zal zijn vertrouwen in je eigen intuïtie op te bouwen en je de beginselen van spiritualiteit eigen te maken.

Op deze weg wil ik je van harte graag begeleiden.

Ik verheug me op jou……

Voor nadere info: www.despiritueleacademie.nl of www.find-your-self.com

AUCH GRANDIOS: IM OKTOBER STARTE ICH DIE KURZE BERUFSAUSBILDUNG IN DEUTSCHER SPRACHE SPIRITUELLE & INTUITIVE ENTWICKLUNG DATUM: 13-10, 20-10, 27-10 Delden

In dieser Ausbildung lernen Sie die Basiskenntnisse der Spiritualität kennen. So lernst Du umzugehen mit eigener Aura-Information, Deiner eigenen Energie. Welche Energie von Dir ist oder von jemand anders. Wie Du dich hierfür öffnen oder besser schließen kannst. De Lehre der Chakras und ihre tatsächliche Bedeutung. Du lernst Deine Aura zu reinigen und zu erden. Aber auch ein Haus oder Lokal zu reinigen und wie Du Entitäten und Aura Besetzungen zum Licht begleiten kannst.

Daneben lernst Du die Art und Weise des Konzentrierens und Meditierens. Die zwölf Wahrnehmungsorgane gebrauchen. Wie Du die Energie von anderen lesen und interpretieren kannst. Gegenstände und Fotos anhand von psychometrieren zu lesen. Du wirst Deinen eigenen spirituellen Begleiter treffen und mit ihnen Kontakt legen.

Aber vielleicht noch viel wichtiger ist, dass Du lernst Vertrauen zu haben in Deine Intuition und sie auch lernst besser zu verstehen. Eine Ausbildung, um sich die Grundsätze der Spiritualität eigen zu machen, so dass Du besser in Deiner eigenen Energie sein und bleiben kannst.

Die Ausbildung Intuitive & Spirituelle Entwicklung gibt Dir Vertrauen in Deine eigene Sensitivität. Die Basis, der Weg zurück, zu Deiner Seele.

Die Ausbildung Intuitive & Spirituelle Entwicklung dauert 3 Tage.

Kosten: € 345,-

FANTASTISCH: IN SEPTEMBER START DE KORTE BEROEPSOPLEIDING SPIRITUELE & INTUÏTIEVE ONTWIKKELING DATA: 15-9, 22-9 EN 29-9 in Delden

In deze opleiding maakt u zich de basis eigen van spiritualiteit. Je leert om te gaan met aurabeheer, jouw eigen energie. Welke energie van jou of van een ander is. Hoe je je hier voor kan openen of juist afsluiten. De chakraleer en de daadwerkelijke betekenis van de chakra’s. Je leert je eigen aura te reinigen en te gronden. Maar ook een huis of locatie te reinigen en hoe je entiteiten en auralifters herkent.

Tevens leer je de wijze van concentratie en mediteren. De twaalf zintuigen gebruiken. Hoe je de energie van een ander leest en kan interpreteren. Voorwerpen en foto’s te lezen, psychometreren en contact te leggen met je eigen Gids.

Maar misschien nog belangrijker, je leert vertrouwen te hebben in je intuïtie en jezelf beter te begrijpen. Een opleiding om de beginselen van spiritualiteit zelf eigen te maken zodat jij beter in je energie kan zijn en blijven.

De opleiding Intuïtieve & Spirituele Ontwikkeling geeft vertrouwen in jouw sensitiviteit. De basis, de weg terug, naar je Ziel.

Deze opleiding Intuïtieve & Spirituele Ontwikkeling duurt 3 dagen.

Kosten: € 345,-

SPIRITUALITEIT is een ….

Spiritualiteit is een staat van verbondenheid met het leven.

Het is een ervaring van Zijn, behoren tot en zorg dragen voor. Het is gevoeligheid en invoelen, vreugde en hoop.

Het is harmonie tussen het diepste innerlijk en het uiterlijk leven, of het leven van de wereld en het leven van het Universum. Het is het opperste begrip van het leven in tijd en ruimte, de afstemming van de innerlijke persoon op de grote mysteries en geheimen rondom ons. Het is het geloof in de goedheid van het leven en de mogelijkheid voor elke mens om goedheid bij te dragen.

Het is het geloof in het leven als een deel van de eeuwige stroom van de tijd, dat elk van ons een oorsprong en een bestemming heeft, dat zonder dat geloof er geen gebed kan zijn, geen meditatie, geen vrede en geen geluk.

CS ♥

 

Is dit werkelijk mogelijk?…Jazeker! – Onder inspiratie en ingeving je eigen unieke tekening toveren….

Op zaterdag 11 augustus 2018 zal van 14.00 uur – ca. 17.00 uur een spirituele middag worden gehouden in het “Engelenhuis”, Lage Bergweg 41-2 in Beekbergen.

Tijdens deze middag in een sfeervolle omgeving mogen levensvragen en knelpunten aan de orde komen.

Wist je dat jij onder ingeving en begeleiding van de spirituele wereld belangrijke boodschappen voor jezelf kunt tekenen? Het kan…en de resultaten zijn vaak erg bijzonder.

In een begeleide meditatie is er gelegenheid het besprokene te verwerken. Hierna is er gelegenheid over eigen ervaringen te praten.

Toegang: gratis (incl. koffie en thee); Vrije gift na afloop

Opgeven graag voor vrijdag 10 augustus 2018: T 06-15491010 of  cordulaschulze@home.nl (routebeschrijving zie op www.find-your-self.com)

 

 

Aanbod opleidingen Delden (o.n.v. “De Spirituele & Intuïtieve Academie”)

 • Opleiding Intuïtieve en Spirituele Ontwikkeling in het Nederlands op:                                         Zaterdag, 15, 22, 29 september 2018

 

 • Ausbildung Intuitive und spirituelle Entwicklung (Duits) am:                                                        Samstag, 13, 20, 27 Oktober 2018

 

 • Opleiding Mediumschap & Trancehealing I in het Nederlands:                                                        Zondag, 4, 11, 18, 25 november 2018

 

 • Ausbildung Mediumschaft & Tranceheilung I (Duits):                                                                        Sonntag, 3, 10, 17, 24 Februar 2019

 

De volledige HBO opleiding Mediumschap en Trance Healing Therapeut® kort beroepsonderwijs is  geregistreerd bij de CRKBO.

Voor overige vragen of inschrijvingen kunt u terecht bij het secretariaat van de Spirituele & Intuïtieve Academie (www.despiritueleacademie.nl) of uiteraard bij mij persoonlijk via het contactformulier of telefonisch onder telefoonnummer 06-15491010.

Even uit de lucht …

Lieve mensen,

Een tijd lang hebben jullie van mij niet zo veel gelezen. Veel in het leven gebeurt niet zomaar en ook dit heeft een reden.

Vier weken geleden ben ik verhuisd van Velp (Arnhem) naar het Twentse Delden. Een nieuwe situatie, in een geheel nieuwe omgeving die op mijn pad werd aangereikt. Ik heb deze plek in het volste vertrouwen en met overgave aangenomen, juist omdat ik weet dat deze nieuwe omgeving mij niet zonder reden gegeven is.

Het is hier prachtig, een schitterend natuurgebied en zoveel boeiende verhalen. Het voelde al vanaf het begin warm en vertrouwd. Alsof diepe herinneringen uit andere tijden werden aangeraakt. Ik wist en voelde dat hier e.e.a. zal gebeuren, met name op spiritueel vlak. Hier ben ik naartoe gezonden. Wij wonen in een schitterend oud historisch pand uit 1854 met heel veel licht, ruimte en veel liefdevolle energie.

Uiteraard heb ik al mijn gevoelssprieten uitgestoken en weet dat ik vanuit deze plek  mijn medemensen mag onderwijzen over: waarom wij hier zijn, wie wij zijn en hoe wij ons spiritueel en intuïtief verder mogen ontwikkelen. Allemaal belangrijke en waardevolle informatie die ik graag wil delen. Ik wil mijn naaste bevrijden uit hun eigen gebouwde gevangenissen van oude patronen, blokkades, ziektes en dat wat niet van jou is. Ik wil dat jij je vrij voelt, helemaal jezelf kunt zijn en je groot mag voelen. Dit is fantastisch en absoluut niet ingewikkeld.

Om deze weg van vrijheid, geluk, vrede en harmonie te kunnen bewandelen heb ik een aantal opleidingen gepland. Deze zal ik in mijn nieuwe huis in Delden geven, een omgeving die schitterend, vertrouwd, warm en liefdevol aanvoelt.

Misschien mag ik je begroeten….

Hartengroet,

Cordula 

P.S. Data (staan reeds in de agenda vermeld) en details zal ik in een volgend bericht benoemen.

Hoe werkt de spirituele wereld met ons samen – ontdek de mogelijkheden die bij jou passen.

Op zaterdag 28 juli 2018 zal van 14.00 uur – ca.17.00 uur een spirituele middag worden gehouden in het “Engelenhuis”, Lage Bergweg 41-2 in Beekbergen.

Tijdens deze middag in een sfeervolle omgeving mogen levensvragen en knelpunten aan de orde komen. Op deze boeiende middag zal ik het over communicatiemiddelen hebben tussen de fijn- en grofstoffelijke wereld, want de spirituele wereld werkt maar al te graag met ons samen. Maar hoe doe ik dit eigenlijk?

In een begeleide meditatie is er gelegenheid het besprokene te verwerken. Hierna is er gelegenheid over eigen ervaringen te praten.

Toegang: gratis (incl. koffie en thee); Vrije gift na afloop

Opgeven graag voor vrijdag 27 juli 2018: T 06-15491010 of  cordulaschulze@home.nl (routebeschrijving zie op www.find-your-self.com)