Even uit de lucht …

Lieve mensen,

Een tijd lang hebben jullie van mij niet zo veel gelezen. Veel in het leven gebeurt niet zomaar en ook dit heeft een reden.

Vier weken geleden ben ik verhuisd van Velp (Arnhem) naar het Twentse Delden. Een nieuwe situatie, in een geheel nieuwe omgeving die op mijn pad werd aangereikt. Ik heb deze plek in het volste vertrouwen en met overgave aangenomen, juist omdat ik weet dat deze nieuwe omgeving mij niet zonder reden gegeven is.

Het is hier prachtig, een schitterend natuurgebied en zoveel boeiende verhalen. Het voelde al vanaf het begin warm en vertrouwd. Alsof diepe herinneringen uit andere tijden werden aangeraakt. Ik wist en voelde dat hier e.e.a. zal gebeuren, met name op spiritueel vlak. Hier ben ik naartoe gezonden. Wij wonen in een schitterend oud historisch pand uit 1854 met heel veel licht, ruimte en veel liefdevolle energie.

Uiteraard heb ik al mijn gevoelssprieten uitgestoken en weet dat ik vanuit deze plek  mijn medemensen mag onderwijzen over: waarom wij hier zijn, wie wij zijn en hoe wij ons spiritueel en intuïtief verder mogen ontwikkelen. Allemaal belangrijke en waardevolle informatie die ik graag wil delen. Ik wil mijn naaste bevrijden uit hun eigen gebouwde gevangenissen van oude patronen, blokkades, ziektes en dat wat niet van jou is. Ik wil dat jij je vrij voelt, helemaal jezelf kunt zijn en je groot mag voelen. Dit is fantastisch en absoluut niet ingewikkeld.

Om deze weg van vrijheid, geluk, vrede en harmonie te kunnen bewandelen heb ik een aantal opleidingen gepland. Deze zal ik in mijn nieuwe huis in Delden geven, een omgeving die schitterend, vertrouwd, warm en liefdevol aanvoelt.

Misschien mag ik je begroeten….

Hartengroet,

Cordula 

P.S. Data (staan reeds in de agenda vermeld) en details zal ik in een volgend bericht benoemen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s