Het leven begint wanneer …

Onlangs las ik de volgende tekst:
Het leven begint wanneer je weet wat je wilt en bereid bent hard te werken om het te krijgen. Ik begrijp deze aanname, maar ben het er niet helemaal mee eens. Het draait allemaal om een illusie.
Het leven begint wanneer je “weet” dat je een prachtig, metafysisch, multidimensionaal, onsterfelijk wezen van Liefde/Licht bent.
Het leven begint wanneer je “weet” dat het leven geen begin of eind heeft. Het leven begint wanneer je je richt op Liefde in je dagelijkse bestaan.
Het leven begint wanneer je beseft dat al het geld en alle materiële zaken die je zo ijverig aan het verzamelen bent, achterblijven als je overgaat.
Het leven begint wanneer je je richt op het brengen van Liefde en Licht in je eigen leven en in dat van alle mensen met wie je het kunt delen.
Het leven begint wanneer je beseft dat je al je wijsheid, al je Liefde, al je bewuste intelligentie, al je vertrouwen, al je spirituele groei voor eeuwig behoudt.
Het leven begint wanneer je écht begint met het ten volle te leven.
En als ik aan jou vraag: “Wat is jouw “Het leven begint wanneer…?”
Het leven begint wanneer je iedere dag constant en bewust… kiest voor Liefde!
Het leven zit vol schoonheid en positiviteit… laat daar je aandacht naartoe gaan. Onthoud altijd: jij bent de schepper van je leven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s