Bijzondere Lichtmeditatie

Mediteren zonder begeleiding is voor veel mensen een grote stap, terwijl de geleidemeditatie je stapje voor stapje zal helpen hierin verder te ontwikkelen.

En dit mocht ik vanmiddag weer in Beekbergen doen. Vandaag hebben wij ons verdiept in de wekelijkse zo bijzondere lichtmeditatie, de zeven heilige vlammen. Waarom zo bijzonder zal je vragen…?

De energieën van de Zeven Heilige Vlammen overspoelen de aarde namelijk dagelijks om haar levenskracht en die van haar bewoners te voeden. Deze zeven hoofdstralen zijn altijd aanwezig, maar elke dag van de week heeft een de overhand. Het is heilzaam om je te richten op de energie die op die dag het sterkst vanuit de scheppingsbron naar de aarde straalt.

De stralen in je opnemen zal je op een heel krachtige manier helpen om de energieën in je chakra’s, die overeenkomen met de stralen, in balans te houden, waardoor je evenwichtiger en gracieuzer zult worden. Deze heilige vlammen werken iedere dag met een andere kleur. Zo heeft iedere dag van de week zijn eigen specifieke kleur en energie.

Uit eigen ervaring kan ik de bijzondere kracht erachter bevestigen….het is beslist de moeite waard.

Misschien heb jij zin om dit zelf te ervaren. Ik heet je van harte welkom.

Ik zal wekelijks op verschillende dagen deze lichtmeditatie aanbieden.

Data en specifieke kleur zal ik in de agenda benoemen.

*In een volgend blog zal ik ook de betekenissen van de verschillende kleuren en energieën benoemen. Op die manier kan jij kijken en voelen welke energie jou misschien op dit moment het meest aanspreekt.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s