Iedereen heeft wel een talent, maar niet iedereen heeft de moed om het talent te volgen…waarom?

Niet nadenken maar voelen en doen.

Waarom zijn veel mensen zo ongelukkig…?

Omdat de meeste mensen toch nog steeds vanuit controledrang van het ego de wereld en hun leven naar hun hand willen zetten. Ze zijn niet in staat om hun eigen bestaan te claimen vanuit hun hart. Alleen door het loslaten van je oordelen over jezelf en je lichaam die vanuit je gedachten gecreëerd zijn, kun je een worden met jezelf en je lichaam.

Iemand die oprecht accepteert wie hij/zij is, die zich thuis voelt bij zichzelf en in zijn lichaam, is gelukkiger en socialer dan iemand die zichzelf niet accepteert. De meeste mensen zijn dan ook geneigd het geluk te zoeken in uiterlijkheden of ook verbetering van het lichaam. Terwijl juist innerlijke heelwording ruimte en vrede geeft. Van daaruit leef je in balans en claim je het leven dat bij je hoort. En vanuit zelfacceptatie en innerlijke vrede ben je juist dat “kleurdruppeltje” van acceptatie en vrede dat je hele omgeving en de wereld kleurt en oplicht. Hoe meer acceptatie er in je hart is, des te meer je dus bijdraagt, gewoon door jouw trillingsfrequentie, door jouw ZIJN, aan de vrede in jouw lichaam en de wereld om je heen. En als je acceptatie en liefde bent, trek je acceptatie en liefde aan. Als je vrede bent, trek je vrede aan.

De magnetische kracht van het hart is ongekend…..

Heb moed, vertrouw en volg je hart…en ik weet er zullen wonderbaarlijke dingen gebeuren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s