Het fysieke vacuüm

Het is van belang om een eigen infrastructuur op te bouwen om bewust te kunnen zijn van de verschillende niveaus. Dat kunnen wij doen door serieus de stilte in te gaan en te leren luisteren naar wat zich afspeelt in het fysieke vacuüm. Zo kunnen wij ons bewust worden van het grotere geheel waarvan we onderdeel zijn, ons een voelen met de Bron en in contact komen met de hogere dimensionale informatie.

Het gaat erom dat je je innerlijke huiswerk doet. Dit kunnen wij doen op allerlei manieren, zoals b.v. mediteren, yoga of wandelen. Wij zijn co-creators en in essentie verantwoordelijk voor alle problemen die er in de wereld zijn. We staan niet buiten het scheppingsproces maar zijn er een onderdeel van. Als je dingen buiten je ziet die je niet bevallen, dan is het belangrijk om je te realiseren dat je daar de medeschepper van bent geweest.

Hoe meer innerlijke infrastructuur we opbouwen, hoe meer we ons bewust worden van onze innerlijke kracht en gebruik kunnen maken van de onmetelijke energie die ons kosmisch gezien ter beschikking staat. We staan nog helemaal aan het begin van dat proces. Toch zijn er grote veranderingen en ontwikkelingen gaande.

Uitstralen wat je bent

“Hoe zou ik dit nu toepassen in mijn persoonlijke leven…” zie ik je denken. Door naar binnen te gaan, te leren om in contact met de stilte en je diepste wezen te komen. Zo word je deel van het scheppingsproces, en kom je in verbinding met de Bron je ware Zelf.

Want:

“Het gaat erom dat we ons gaan uitdrukken en laten zien zoals wij werkelijk zijn.”

Voor vragen of begeleiding sta ik je uiteraard graag terzijde.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s