Een met de Natuur

In ons wonderbaarlijke Universum bestaan geen scheidingen omdat alle levensvormen met elkaar verbonden zijn. Wij staan nooit alleen en dingen gebeuren niet zo maar, want alles en iedereen staat in verbinding met elkaar. Op mijn eigen reis naar zelfverwerkelijking ontdekte ik dit o.a. in de kracht van de natuur. De natuur heeft een immense kracht en eigen dimensie die ongelofelijk belangrijk is voor ons. Heel lang hebben wij geleerd haar bestaan te negeren.

Probeer deze kracht te ontdekken. Neem je de tijd om een plek in de natuur te vinden, of in de stad een tuin of boom, waar jij je prettig voelt. Luister naar de geluiden van de natuur om je heen. Laat deze in volle aandacht op je inwerken. Kijk ook naar de dingen om je heen. Je zult dan bekende bloemen, bomen en dieren zien alsof je ze voor het eerst echt ziet. Je zult langzaamaan steeds meer kleurrijke facetten ontdekken en de diepgewortelde verbondenheid in vrede en liefde met alles diep in je voelen. De natuur wil je iets vertellen, ze is een met ons. Je mag aan de natuur vragen of er iets is wat jou op dit moment kan helpen, kan ondersteunen. Voel of zie waar jouw aandacht heen gaat. Ook begrijpt je hoofd het misschien niet, laat je hart het maar voelen en laadt jezelf op.

Met deze eenvoudige oefening zal je bewustzijn steeds meer gaan ontwaken en zal je helpen ontdekken, wie jij werkelijk bent.

Geniet met je volle bewustzijn…..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s