Geen nieuwe wereld zonder jou

De hemel wil op aarde komen, en we hebben jou daar bij nodig. Alles staat op scherp in de wereld. Licht en donker tekenen zich in al hun volheid en extremen af, zowel in onszelf als om ons heen. Uit dit spanningsveld zal de Nieuwe Wereld geboren worden.
Ooit zijn er delen van de aarde ten onder gegaan, doordat er meer Donker (onwetendheid, macht, angst) aanwezig was dan Licht. Dit gebeurde o.a. in Lemurië en Atlantis. Zo ver zal het nu niet meer komen! De hart-resonantie van ons collectieve veld is nu zo krachtig geworden dat het ontwakingsproces van de mensheid in een versnelling is gekomen. Ons bewustzijn groeit als kool en dat kan niet meer worden teruggedraaid.
Eeuwig leven in onvoorwaardelijke Liefde zal opnieuw mogelijk worden voor elk mens! En jij, die dit leest, bent hier voor uitgenodigd.
Onder hemelse leiding
Wat is er nodig om de hemel dichterbij te halen in jouw eigen leven? Het antwoord lijkt misschien veel te eenvoudig: Door vanuit je Hart te volgen wat zich dagelijks aandient in jouw lichaam en in jouw leven. Jij hoeft dit stappenplan naar jouw Nieuwe Wereld niet zelf te bedenken. Sterker nog: Jij kunt dit niet eens bedenken. Dit proces stijgt boven alle persoonlijk menselijke vermogens uit en wordt volledig geleid door de Lichtwereld, Opgestegen Meesters en de Galactische Councils.
Onze persoonlijke denkkaders zijn zeer beperkt en vertroebeld geraakt door de onverwerkte ervaringen uit ons huidige en vorige levens. We zijn gewend om in goed of fout te denken. Daardoor plakken we nog steeds veel te kleine, driedimensionale plaatjes op onze toekomstige mogelijkheden. Maar binnen in ons Hart is onze ware grootsheid aan het ontwaken.
En dat is nu mijn grootste intentie. Jou naar je binnenste van je hart geleiden om daar je goddelijke krachten te mogen herontdekken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s